Skip to content

Ondersteuning van de vakdocent

Er komt steeds meer terecht op het bord van de docent. NUVO wil de bèta-docent ondersteunen bij een of meerdere van deze taken. Zo ontstaat er voor de vakdocent tijd voor verdieping, ontwikkeling of professionalisering.

De onderwijspraktijk is bij iedereen anders ingericht. Ondersteuning kan voor de één iets anders betekenen dan voor de ander. We bespreken van te voren hoe we het beste in het lesprogramma passen, welke onderdelen wij wel en wat we niet kunnen oppakken.

De studenten van NUVO hebben allemaal een onderwijstraining gehad voordat zij voor de klas komen te staan. Zij hebben geen onderricht gehad als toa of instructeur. Natuurlijk kunnen wij het extra paar ogen of handen zijn, maar de veiligheid in de klas blijft bij het inzetten van onze studenten tijdens practica of in de praktijkles de taak van de docent.

Meer informatie

Benieuwd wat NUVO voor jouw leerlingen kan betekenen? Zoek je een specifieke bijlesdocent, of juist een overkoepelende langetermijnoplossing? Kom eens op de koffie, dan onderzoeken we wat er mogelijk is.