Skip to content

Ondersteuning

NUVO ondersteunt de vakdocent voor de klas met aanvullende lessen of door tijdelijke vervanging. De docent krijgt zo de ruimte voor ontwikkeling, professionalisering of voor andere onderwijstaken. In samenspraak met de docent wordt het lesprogramma doorgenomen en uitgevoerd.

Verrijking

Op de achtergrond werken wij altijd aan verrijkende lessenseries op basis van het curriculum en/of als aanvulling op bestaande methodes. Deze lessenseries zijn geschikt voor de onder- en bovenbouw van alle niveaus. De duur van de lessenseries kan in overleg met de school worden besproken. Samenwerken aan een lessenreeks op maat? Neem contact met ons op of vraag naar de bestaande programma’s.

Vervanging

NUVO kan invallen wanneer langdurige lesuitval ruim van te voren te voorzien is en voor een lange duur nodig is. Dit kan voor de bètavakken in de onderbouw en bovenbouw op alle niveaus.

Omdat de leerkrachten van NUVO bevoegd zijn voor 6 uur in de week, is onze inzet als invalkracht voor de klas beperkt. Voor meer dan 6 uren in de week of voor bijvoorbeeld lessen in de examenklassen zal uiteindelijk een andere oplossing gevonden moeten worden. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke mogelijkheden er wel zijn.

Meer informatie

Benieuwd wat NUVO voor jouw leerlingen kan betekenen? Zoek je een specifieke bijlesdocent, of juist een overkoepelende lange termijn oplossing? We komen graag in contact om met u de opties te bespreken, dan onderzoeken we wat er mogelijk is.